Waarom LEEFZ met Lisa?

Mijn naam is Lisa Enderink, een enthousiaste, nieuwsgierige, ondernemende jonge vrouw van 24 jaar, uit Rucphen. Met een sport-achtergrond van vroeger van badminton tot voetbal naar fitness en yoga. Ik ben eigenlijk altijd al wel sportief geweest. Stil zitten is dan ook niks voor mij!


Na 2 jaar de HBO-opleiding Sportkunde te hebben gevolgd was het dit toch niet helemaal voor mij. Ik besloot een tussenjaar te nemen en full time te werken in de horeca! Na een halfjaar voelde ik toch weer iets wat tegen mij zei: "Lisa, wat gaan we nu eens studeren?" Ik wilde niet meer naar het HBO, dus ik ging op zoek naar thuisstudies. Ik vond sport en voeding alsnog wel interessant dus ik zocht op deze onderwerpen. Toen kwam ik de opleiding: Voedingsconsulent tegen. Ik was meteen enthousiast en had me gelijk ingeschreven.

Steeds meer mensen in mijn omgeving wisten dat ik bezig was met voeding en sport. Voor ik het wist had ik complete voedingsschema's gemaakt voor mijn ouders en vriendinnen. Mijn ouders, 'fan' van Sonja Bakker en WeightWatchers, kregen nu een heel ander voedingsplan van mij. Geen dieet. Geen restricties. Gewoon gezonde voeding. En wat was ik trots dat zij zo goed in hun vel zaten!

Vervolgens werd ik gecontacteerd door de Upper Club uit Roosendaal en ging ik daar aan de slag als voedingscoach. Na dit ongeveer een jaar gedaan te hebben, was het tijd voor iets nieuws! Ik wilde voor mezelf beginnen! Als klein kind riep ik al: "Dit is mijn eigen leven." "Ik ben zelf de baas en doe wat ik wil." En nu, anderhalfjaar verder, run ik mijn eigen bedrijf: Leefz met Lisa!

Doordat ik sport, met name fitness ook zo interessant vond, ben ik ook de opleiding Fitvak A gaan volgen. Momenteel heb ik ook deze afgerond en geef ik dus naast voedingsadvies, ook personal trainingen.


Ik ben erachter gekomen dat ik het heel leuk vind om anderen te helpen met een gezonde leefstijl. Met name op het gebied van voeding, maar ook qua beweging, mindset en zelfvertrouwen. Vooral de doelgroep waarin ik zelf zit. Verhalen van deze meiden interesseren mij en motiveren mij. Ze zetten mij aan het denken. Ik krijg regelmatig vragen als:

"Waarom val ik niet af, terwijl ik niet snoep?"
"Waarom heb ik last van chocolade eetbuien?"
"Waarom kan ik geen nee zeggen tegen een derde glas rosé?"

Samen gaan we aan de slag met deze vraagstukken. Dit doen we NIET door het volgen van een dieet. We doen dit door een gezonde leefstijl op te bouwen, waarin de balans centraal staat. Benieuwd naar hoe ik dit doe?

Benieuwd naar hoe ik te werk ga? Maak een afspraak en kom gezellig langs op de koffie.

VERGEET NIET ALLE SOCIALS IN DE GATEN TE HOUDEN!


Facebook
LinkedIn
Instagram