Boks sessies

Voelen en ervaren wat de kracht van het boksen is.

Het werken met bokshandschoenen kan bewustwording geven in je gedrag, gedachtes en je lichaam. Door te voelen en te doen gaan we even uit ons hoofd. Je komt letterlijk weer even in beweging. We werken aan balans, ademhaling, gegrond zijn, kracht en focus.

Boksen vraagt van jou om in het hier en nu aanwezig te zijn. Je moet in contact blijven met jezelf en de omgeving. Anders krijg je zo een klap in je gezicht ;-)


De boks-sessies beginnen altijd met een intake-sessie. Tijdens de intake sessie maken we kennis met elkaar en bespreken we je hulpvraag. Waar loop je tegen aan en wat zijn je doelen? Hierna gaan we met de bokshandschoenen aan de slag. Schrijf voor jezelf de thema’s of vraagstukken op voorafgaand aan de sessie.

In de vervolgsessies gaan we aan de slag met wat we samen in kaart hebben gebracht. Ik gebruik enkel de bokshandschoenen als middel om jou weer in beweging te zetten.

Na de sessies zal je weer meer verbonden zijn met jezelf. Je zal je krachtiger voelen, steviger, rustiger en bewuster. Je gaat letterlijk met de bokshandschoenen steviger in je schoenen staan.


De boksessies duren ongeveer 60 minuten (ook de intake-sessie) en bedragen 50 euro per sessie